Home ЛЮБОПИТНО САМО ЗА ДАМИТЕ! Добрият любовник се познава по танца
САМО ЗА ДАМИТЕ! Добрият любовник се познава по танца

САМО ЗА ДАМИТЕ! Добрият любовник се познава по танца

1
0

Когато хвърляте око на някой мъж, навярно искате по-бързо да узнаете добър ли е в леглото. Някои признаци може да ви помогнат да разкриете потенциала му още на първата ви среща. Дори едва да се познавате, достатъчно е да го наблюдавате внимателно.

Не залага на хвалбите

Пълноценният и уверен в себе си мъж няма да разчита на излишни хвалебствия и разкази за отминали победи. Той знае своите плюсове и не е нужно да представя свидетелство за това. Предпочита да го покаже в действие.

Има добър апетит

И това е една от най-важните точки. Ако представителят на силния пол обича да похапва с апетит и уважение към трапезата, напълно вероятно е и да е добър любовник.

Зрителен контакт

Езикът на тялото никога не лъже. И ако избраникът ви гледа право и открито към вас, означава като минимум, че сте му интересна и иска да ви достави чувствено удоволствие.

Танцува добре

Движенията в танца могат да кажат много за сексуалността на мъжа и действията му между чаршафите. Обърнете внимание колко пластично се представя и до каква степен се отдава на близостта.

Жестикулира

Специалистите са убедени, че добрият любовник жестикулира активно, но не прекалено по време на разговора. Загледайте се в ръцете на човека срещу вас и се замислете какво би могъл да направи с тях в леглото.

Дълбок глас

Един от най-явните признаци на добрия любовник е дълбокият му сексуален тембър на гласа. Ако краката ви се подкосяват само докато го слушате, едва ли ще ви разочарова и на по-късен етап.

Снимка: ПИК     Автор: ПИК

(1)