Home ЛЮБОПИТНО Числа предсказват съдбата ни
Числа предсказват съдбата ни

Числа предсказват съдбата ни

0
0

Според древните араби всеки подсъзнателно знае бъдещето си. Затова са направили бързо гадание с няколко числа. С тяхна помощ можем да излъжем съзнанието си и то „да се изпусне” за онова, което ни очаква.

Ето как надникваме в бъдещето:

Трябва бързо, без да се замисляте, да изберете едно от числата: 1, 3, 15, 22, 34, 68. Те вещаят следното:

Ако сте се спрели на 1, значи ви очаква важна промяна в живота, но най-вече в любовните отношения. Ако искате да сменяте работата си обаче, изчакайте още малко.

–  Числото 3 е изборът на хората, които са в хармония с околния свят, очаква ви щастие. Скоро ще получите и добра новина. Предстои ви среща със стар приятел.

Цифрата 15 говори, че искате да се отърсите от сивото ежедневие и копнеете за промяна. Ако сте се спрели на 15, значи е дошъл моментът да направите лъвски скок в кариерата си. В резултат на това, разбира се, ще имате и по-високи доходи.

Който си е избрал 22, трябва да поиска помощ от приятел. Защото в момента емоционалното му състояние не позволява да прецени правилно ситуацията. Не искайте съвети от колеги.

Умерените хора се спират на 34, защото числото говори за личности, които бавно, но сигурно преследват късмета си. Вървят в правилна посока, остава им съвсем малко, за да постигнат целта си.

Последното число от редицата- 68, предвещава любовни проблеми. Иска ви се да кажете нещо на някого, но сега не е моментът. Опитайте се да замълчите и този път.

Автор: Ретро

(0)