Home ХОРОСКОП Уникален хороскоп! Как да изберем яйце-бияч според зодията?
Уникален хороскоп! Как да изберем яйце-бияч според зодията?
0

Уникален хороскоп! Как да изберем яйце-бияч според зодията?

0
0
660_60d5c2dfaf98c70240c8b060332d453b
Снимка: ПИК

Великден несъмнено е сред най-обичаните християнски празници, а традициите, които се свързват с него, са наистина много. Разбира се, неизменна част от честването на този светъл празник е боядисването на яйца, което е истинска радост не само за малките деца.

Следващата не по-малко забавна стъпка е чукането с яйца. Ако редовно ви се случва вашето яйце да не е „бияч”, може би изборът ви не е бил съвсем правилен.

Огнени зодии – Овен, Стрелец, Лъв

Хората, родени под тези зодиакални знаци, са безкрайно енергични и преливащи от енергия. Те са адски искрени, открити и справедливи. Огнените знаци притежават високи идеали, към които се стремят постоянно, както и неопредолимо желание за себеизява.

Съвсем логично, най-подходящите великденски яйца за тях, са ярко обагрените. С червено или оранжево яйце представителите на тези знаци ще се чувстват уверени и открояващи се!

Земни зодии – Телец, Козирог, Дева

Тези знаци са здраво стъпили на земята и в почти всички ситуации разчитат на разума. Благодарение на безграничното си търпение и постоянство, те постигат така необходимата им материална независимост. Рядко ще видите представител на земните знаци, който изглежда отчаян или паднал духом.

Те просто са вродени оптимисти. Това изисква и великденският им бияч да е обагрен в жизнерадостни цветове, като зелено или жълто.

Въздушни зодии – Близнаци, Везни, Водолей

Тези весели зодии са най-общителните от всички и с лекота установяват социални контакти. Близнаците, Везните и Водолеите притежават уникалната способност винаги да са над нещата, което ги улеснява и в живота. Могат да намерят общ език с всеки, стига той да не им се меси в живота.

Ексцентричните мечтатели биха спечелили великденското чукане с яйца, ако техният представител е възможно най-шарен. Тъй като въздушните зодии са „алергични” към скуката, едноцветните яйца няма да привлекат вниманието им изобщо.

Водни зодии – Риби, Скорпион, Рак

Хората с подчертан воден елемент в хороскопа, са отдадени изцяло на своите чувства, емоции и интуиция. Те не обичат да говорят за себе си, тъй като са твърде състрадателни и предпочитат да помогнат на някой друг.

Реагират крайно емоционално на всичко, тъй като в тях бушуват хиляди бури. А какъв по-подходящ цвят, олицетворяващ бурната им душевност, от синьото? Яйце, боядисано в лилавата гама, също ще свърши работа, тъй като този цвят е тайнствен и се свързва с „Водната” интуиция.

Източник: jenite.bg

Автор: ПИК

(0)