Home МИСТЕРИИ УЖАСНО ПРЕДЗНАМЕНОВАНИЕ! Тайнство в Неапол не се сбъдна! Засъхналата кръв на Свети Януарий не се втечни, а Ватикана предупреди: Чака ни страшна 2017-а година
УЖАСНО ПРЕДЗНАМЕНОВАНИЕ! Тайнство в Неапол не се сбъдна! Засъхналата кръв на Свети Януарий не се втечни, а Ватикана предупреди: Чака ни страшна 2017-а година
0

УЖАСНО ПРЕДЗНАМЕНОВАНИЕ! Тайнство в Неапол не се сбъдна! Засъхналата кръв на Свети Януарий не се втечни, а Ватикана предупреди: Чака ни страшна 2017-а година

0
0

2016-та бе трудна година, но се очаква 2017-та да ни поднесе още повече несгоди. Това оповестиха служители от Ватикана, цитирани от esoreiter.ru.

Причината за песимизма им е свързана с тайнството в неаполитанската църква „Санта Киара“. Преди десетина дни там се очакваше да се случи така нареченото „чудо на Свети Януарий“. Засъхналата кръв на покровителя на Неапол, затворена в специална капсула, този път не е станала течна.

Кръвта не се втечнила през 1939 година, когато избухва Втората Световна война. Тя обикновено става течна три пъти в годината: на 19 септември, когато прославят великомъченика, на 16 декември, когато неаполитанците отбелязват избавлението от изригването на вулкана Везувий през 1631г., станало благодарение на застъпничеството на светеца и в съботата, предшестваща първата неделя на месец май.

Понякога кръвта на Свети Януарий става течна веднага, а понякога за това са необходими молитви в продължение на няколко дни. Учените до ден днешен не могат да обяснят феномена, но това не смущава неаполитанците, които продължават да вярват в чудото.

Свети Януарий бил епископ на Неапол през 3-ти век. Обезглавен е по време на преследването на ранните християни от римския император Диоклециан – отговорен за смъртта на 3 500 християни.

Изданието „Блумбърг“ пък, което предсказа брекзита във Великобритания и победата на Тръмп на президентските избори в САЩ, публикува „Ръководство на песимиста“, в което са поместени прогнози за 2017-та.

Очаква се в САЩ напрежението да ескалира след протести срещу Тръмп. Калифорния ще е първият щат, който ще се отдели. Това ще доведе до крах САЩ, пише Bloomberg, цитирано от esoreiter.ru.

Възможно е да се разпадне и ЕС след победата на Марин льо Пен на изборите във Франция и загубата на Меркел в Германия. Европа ще бъде разделена отново на сфери на влияние след конференция, която може да се нарече „Ялта 2“ и Русия ще има все по-важна роля, след като Западът се откаже от Сирия и Украйна. Европейските политици ще започнат да отстояват националните си интереси и преселението на народи от Африка и Азия към стария континент ще спре. Икономическите санкции срещу Русия ще бъдат отменени и стойността на рублата ще се вдигне.

Заради разпада на САЩ обаче, се очаква ИДИЛ да засили своето влияние в страни от Централна Азия. КНДР (б.р. Северна Корея) пък ще увеличи своята военна мощ и вече ще е в състояние да разруши западното крайбрежие на Северна Америка, прогнозира „Блумбърг“.

Снимка: ПИК     Автор: ПИК

(0)