Home МИСТЕРИИ Проверете лесно дали сте жертва на родово проклятие!
Проверете лесно дали сте жертва на родово проклятие!
0

Проверете лесно дали сте жертва на родово проклятие!

0
0

Така нареченото родово проклятие се носи като тежък кръст от поколения наред. Не всеки го е изпитвал, но мнозина вярват в това.

Много хора са търсили помощ и не са успели да се избавят от него. Представящи се за специалисти  като магове и екстрасенси твърдят, че се справят с това предизвикателство, но можем ли да се доверим напълно?

Родово проклятие – по симптомите ще го познаете, спрете и помислете, това, може да ви бъде в отполза!

Само че това не е никак лесна задача, а и обикновено тежката магия се пренася върху децата или внуците. Идеята е да страдат най-любимите същества на тези към които е насочена магията. Според по-запознати с преодоляването на родово проклятие, трябва да се работи фино с материята, човекът да има умения да влияе на съдбата като изчисти заложените вредни програми индивидуално от всеки.

Съветът към всички е да внимават много с думите, защото понякога в яростта си ние сме способни да зареждаме със свръх негативна енергия мислите си, които изричаме на глас. Истината е, че мислите и думите имат огромна сила, с която трябва да се внимава повече.

Такива отношения между братя например, могат да водят до алкохолизъм в рода. Делби на имущество, при които в семейството се карат, се наказват пък с психически заболявания.

Дали сте жертва на родово проклятие е трудно да се прецени, но има симптоми, които могат да ви насочат:

– неизлечими болести, които идват внезапно

– загуба на апетит

– силни бодежи и болки около сърцето

– нетрезво и неадекватно поведение, което води до изкривяване на действителността

– откритите пространства и околните предизвикват страх

Това са само признаци, които могат да ви накарат да се замислите и да проследите събитията сред близките си, ако се съмнявате, че сте засегнати от родово проклятие.

Снимка: ПИК               Автор: ПИК

(0)