Home МИСТЕРИИ Направете това, за да ви даде Бог богатство!
Направете това, за да ви даде Бог богатство!
0

Направете това, за да ви даде Бог богатство!

153
0

Първият слънчев ден е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Покровителствани са всички, които са стигнали до духовните учения и религията. Утрото и денят трябва да се посветят на работа, пише астрологът Ивелина Пенчева в новия си хороскоп. Това време се счита за делово време, трябва да се поемат повече отговорности, добавя тя.

„Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Този ден е благоприятен само за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората – Учители, лидери, началници. Тези, които действат поединично, ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще се перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях“, уверява астрологът.

„Всички инициативи на този ден са много активни и сериозни и към тях трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Те ще бъдат перспективни само, когато се предприемат сериозно и за дълго време. Ако се съмнявате в нещо в този ден – по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„В 1-я слънчев ден е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство или да дадете нещо на първия срещнат просяк. Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата, да не я разливате“, съветва астрологът.

„След залез слънце е полезно да си направите парна баня и да се изкъпете. Освобождаване на тялото от наднорменото тегло – началото на цикъл на диети, гладуване. Това е един от най-добрите дни за рязане на нокти и подстригване“, добавя тя.

„В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията. Никакви авантюри не се препоръчват. Не прекарвайте деня в уединение, отделени от другите хора. В този ден не е добре да се проявява алчност, ако ви поискат нещо – по-добре е да го дадете. Бъдете щедри и великодушни“, съветва Ивелина Пенчева.

Според нея вечерта е време за веселие и отдих. „Препоръчва се да се опече хляб, да го ядете сами и да нагостите гости. Може да се пие вино. Виното трябва задължително да е червено, затоплено с подправки и с мед – греяно вино. Ако не се употреби в този ден вино, значи показвате неуважение към Твореца“, предупреждава астрологът.

„Черният, сивите и тъмни цветове в този ден са забранени. Добре е да се облечете в нови дрехи, но да не се купуват. Подбирайте светли и ярки тонове. Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове, както и носенето на гранат“, съветва Ивелина Пенчева.

„Добре е да имате ярки сънища. Празненства – знак за богатство и помощ. Огън – знак за „изгаряне” на всички врагове. Да бъдете гладни или кошмари е знак за бедност и страдания“, добавя астрологът.

Снимка: ПИК     Автор: ПИК

(153)