Home ХОРОСКОП Луната е на празен ход! Не се пресилвайте в задачите
Луната е на празен ход! Не се пресилвайте в задачите
0

Луната е на празен ход! Не се пресилвайте в задачите

0
0

От 4:24 ч сутринта през целия ден Луната ще се движи на празен ход, затова не предприемайте нищо важно. Можете да вършите ежедневната си работа или да довършвате започнатото.

10-ти лунен ден до 13:53ч., благоприятен е за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти.  Полезни и ефективни са водните процедури, къпането. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.  Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

11-ти лунен ден започва от 13:53 и продължава до 14:39ч на следващия ден. Символ е огнения меч и короната. Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни, свързан е с енергията Кундалини.

Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

11-ти лунен ден е за взаимна активна дейност. Инициативата в любовта трябва да принадлежи на двамата партньори. Никаква пасивна позиция, само активни действия от двете страни. Колкото повече добър секс, толкова по-добре. През човека преминават мощни енергийни потоци и сексът позволява да се трансформират в жизнена енергия.

Снимка: ПИК               Автор: ПИК

(0)