Home ХОРОСКОП Какво гласи хороскопът за 11 януари: Две зодии ще имат лош ден, други успехи
Какво гласи хороскопът за 11 януари: Две зодии ще имат лош ден, други успехи
0

Какво гласи хороскопът за 11 януари: Две зодии ще имат лош ден, други успехи

0
0

Две зодии ще имат лош ден според видни астролози. Сряда е време за семейни срещи и важни решения за Овните и за изпит при Стрелците. Вижте какво ви очаква и вас!

ОВЕН

Сряда е ден за семейни срещи и решения. Възможно е да разгледате в глобален план сегашното и бъдещото състояние на семейството и да подготвите предварителни виждания за неговия просперитет. Ще получавате чужда помощ от приятели и влиятелни лица, не бъдете твърдоглави и я приемете. Оставете другите да говорят и се вслушайте в тяхното мнение, може да виждат неща от заобикалящата ви страна, които вие пропускате или гледате субективно на тях.

ТЕЛЕЦ

Укрепва усещането ви за бъдещ просперитет, с готовност ще се захванете с нови неща. За някои те имат отношение към преквалификация или придобиване на специалност с професионална насоченост за по-добро заплащане. Денят е добър за разрешаване на административни проблеми. Не приемайте всичко при сърце и щадете нервите си, прекалената емоционалност ще навреди само и единствено на вас. Ако имате креативни идеи, може би наближава време за тяхното осъществяване, не правете излишни разходи.

БЛИЗНАЦИ

Стари спомени за отминали дни нахлуват в главата ви, но съдбата готви новости, които за много Близнаци са все още неуловими. Имате силна подкрепа на близки и приятели, които ще създадат добри възможности за реализиране на вашите стремежи. Подгответе се за дълго пътуване и среща със стар приятел.

РАК

Днес имате предпочитания към вътрешно вглъбяване и дори стремеж за усамотяване. В службата обаче ще имате успешни действия и може би ще получите предложение за нова изява. Сряда е изключително плодотворна за срещи с приятели или работещи в направление с вашето.

ЛЪВ

Ведър ден, който за много от вас ще предостави нови служебни възможности за работа в екип или за изпълнение на допълнителни задачи, които за някои ще се окажат начало на добър бизнес. Не разчитайте само на предварителен план. Подсигурете си допълнителни гаранции.

ДЕВА

Сряда е добър за деловите ангажименти за финансовите дела. Ще ви бъде направено интересно предложение, което ще е с двойствен ефект за вас и в повечето случаи ще бъде отклонено, но някои ще бъдат принудени да го приемат. На тази основа ще имат нови придобивки.

ВЕЗНИ

Денят ще ви донесе финансови придобивки и за мнозина ще бъдат неочаквани. От контактите в сряда най-значими са онези, които имат за предмет финанси. Твърде възможно е някои да се ангажират с нова дейност – нов занаят или усвояването му. В личен план очаквайте придобивки, а защо не и нов член в семейството?

СКОРПИОН

Сряда е много добър ден, предоставя възможност за неочаквано осъществяване на идея, която ще донесе голям успех. Денят има отношение към успешни срещи и контакти, които ще поставят началото на продължителни взаимни действия. Очаквайте добри печалби и нови постижения.

СТРЕЛЕЦ

Сряда е ден за изпит при Стрелците. Ако той не е свързан с професионалната ви квалификация или с учебна практика, то тогава ще бъде житейски. Денят е важен за вас, защото трябва да докажете способността си за справяне в екстремни ситуации. Не се доверявайте на колегите си, дистанцирайте се от хората, които ви натоварват с проблемите си. Очакват ви изненади, бъдете готови за тях!

КОЗИРОГ

Настроението ви в сряда ще бъде много добро и ще се предопределя изключително от любов. Чувството ви за стабилност е силно изразено и днес ще действате успешно, според намеренията си. Мнозина ги очаква приятна изненада от финансов характер в службата им. Работете здраво и дайте всичко от себе си, не се препоръчва да влизате в пререкания с колеги и приятели, избягвайте днес и послъгването, защото може и да ви хванат.

ВОДОЛЕЙ

Изключително стабилни и с добро душевно равновесие сте днес. Това настроение ще определи изцяло вашия ден, чиито ситуации няма да противоречат на усещането ви за хармония и на пълнота. На служебното си място ще бъдете удивени от предложение, което ще ви донесе финансови дивиденти. Бъдете взискателни към себе си и работете усърдно.

РИБИ

Започвате деня недотам очаровани от предстоящите занимания. Отново ви е обзело чувство на меланхолия и то хвърля своя отпечатък върху цялостното ви състояние. Нещата няма да се развият според песимистичните ви прогнози. Пълзотворен ден за делови срещи и контакти, от които ще имате ползи в бъдещ период от време, но дългосрочно. Отделете повече време на човекът до вас, той има нужда от вашето внимание.

Снимка: ПИК        Автор: ПИК

(0)