Home ХОРОСКОП Зодиите, родени, за да обичат
Зодиите, родени, за да обичат
0

Зодиите, родени, за да обичат

3
0

Това са зодиите, които живеят, за да обичат. Така твърдят астролозите. А вие как мислите?

Телец

Представителите на зодия Телец са много чувствени хора. Те обичат прегръдките, целувките и различните пориви на нежност. И мъжете, и жените от тази зодия са много романтични и може да очаквате от тях различни красиви жестове, каквито сте виждали само във филмите.

Рак

Раците са много емоционални и въпреки че понякога успешно крият бурните си чувства, не си мислете, че са безсърдечни. Истината е, че те могат да носят маска, с която защитават емоционалния си свят, и понякога изглеждат като студени. Но вътре в себе си, те са големи романтици и мечтаят да срещнат сродната си душа.

Везни

Най-добрите майстори на романтичните жестове са Везните. Те обичат да правят подаръци на своята половинка и всеки ден да ги изненадват, за да докажат любовта си. Представителите на тази зодия са последователи на хармонията и красотата и се стараят да ги сътворяват във връзката си.

Риби

Рибите са безнадеждни романтици. Те вярват в доброто в хората и в любовта, заради което повечето хора ги смятат за наивни и големи идеалисти. Представителите на тази зодия не могат да се откажат от целта да намерят точната си половинка, дори и това да означава, че понякога ще разбиват сърцето им.

Снимка: ПИК     Автор: ПИК

(3)