Home ЗДРАВЕ Вижте рецептите на знаменития Петър Дънов за лечение на рак и тумори! Как да сме винаги здрави?
Вижте рецептите на знаменития Петър Дънов за лечение на рак и тумори! Как да сме винаги здрави?
0

Вижте рецептите на знаменития Петър Дънов за лечение на рак и тумори! Как да сме винаги здрави?

6
0

Великият духовен учител Петър Дънов има свои разсъждения за едни от най-големите бичове на човечеството – туморите и рака. Според него е възможно те да бъдат премахнати с позитивно мислене и правилно общуване с природата.

Тумор

Някой път ще се яви тумор или в корема или другаде някъде. Не се плашете. Това показва, че се е набрало на едно място излишна енергия, която трябва да се отпрати някъде.

Ще стимулираш някои от здравите клетки на коло бучката да изгонят излишните клетки и ще се дойде след време до естествените състояния. Ако няма друг изход може и с операция да се премахне болестта. Но със силна концентрирана мисъл един тумор ще изчезне сам по себе си. Чрез внушение може да поболите и най-здравия човек. Чрез внушение може да изкарате какъвто и да е тумор от тялото, и то в 24 часа. За три дни можете да изкарате тумор, ако поставите болния в магнетичен сън.

Чрез внушение можете да премахнете всякакъв тумор, зависи от мисълта.

Рак

Тази болест се явява при дисхармония между главния мозък и симпатичната нервна система. Тогава някои клетки на тялото се индивидуализират и почват да се размножават по свой начин, а не според нуждите и целите на организма.

Така се появяват тъй наречените ракови образувания. За болестта трябва да се употребяват следните средства:

1. Слънчеви бани.

2. Виолетовият цвят действа лечебно при рака. Ето защо, човек да има виолетови предмети в ста ята си. Може да носи виолетов шал, виолетови кърпи и други виолетови предмети. Може да има виолетови украшения, виолетови завеси в стаята си.

3. Всеки ден мислено да облива тялото си с душ от виолетова светлина.

4. Всеки ден да употребява суров кромид лук.

5. Възстановяване хармонията между главния мозък и симпатичната нервна система. Да тръг нем към Бога. Това може да лекува.

Или:

1. Вземат се корени от кукуряк, набождат се в една малко издълбана ябълка и така заедно с ябълката се изпичат във фурната. След това коренчетата се изваждат от ябълката, варят се и тази отвара се пие.

2. Да се пие слънчева вода (топлена на слънце).

З.Да се яде червен лук. Да не се яде месо.

4. Да се пости един ден в седмицата. Да се яде много проста храна без смесване и да се пие зехтин.

За да сме здрави като цяло

Всеки човек може да бъде напълноздрав, когато има единство между неговите мисли, чувства и постъпки. Има ли някакви противоречия, да си каже: „В името Божие всички тези противоречия и препятствия, сложени на пътя ми да ме спъват, да отидат по местата си!“

Когато човек е доволен от живота си, винаги разположен и благодарен, той е отворен за небето и затворен за злото. Като има Вяра и Любов към Бога, ще бъде във връзка с възвишения свят, отдето ще получава всичко необходимо за своето развитие.

Автор: ПИК

(6)